Mordor
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Najveća spam tema

Go down 
+3
Dark Psy
Gamer100
Breza
7 posters
Autor/icaPoruka
Breza
FA Moderate
FA Moderate
Breza

Broj postova : 40
Registration date : 11.12.2008

Najveća spam tema Empty
PostajNaslov: Najveća spam tema   Najveća spam tema I_icon_minitimepet pro 12, 2008 6:46 pm

ovdje ima spamanja ali ne bezveznog.Tko bezveze zaspama ide mu hlađenje na 3 dana.
[Vrh] Go down
Gamer100
Novi Korisnik
Gamer100

Broj postova : 7
Registration date : 08.01.2009

Najveća spam tema Empty
PostajNaslov: Re: Najveća spam tema   Najveća spam tema I_icon_minitimečet sij 08, 2009 8:25 pm

kakav je onda to spam?
[Vrh] Go down
Breza
FA Moderate
FA Moderate
Breza

Najveća spam tema Empty
PostajNaslov: Re: Najveća spam tema   Najveća spam tema I_icon_minitimečet sij 08, 2009 11:50 pm

nema ovakvog spama:wfeibewfgeaizggf ili spamspamspamspam ili govorenja ružnih riječi,ima duplanja,triplanja i spamanja do mile volje samo ne bezveznog spama Wink
[Vrh] Go down
Dark Psy
Novi Korisnik
Dark Psy

Broj postova : 16
Registration date : 03.01.2009

Najveća spam tema Empty
PostajNaslov: Re: Najveća spam tema   Najveća spam tema I_icon_minitimepet sij 09, 2009 1:13 am

na zapovjed kapetane
[Vrh] Go down
Enter
Novi Korisnik
Enter

Broj postova : 21
Registration date : 09.01.2009

Najveća spam tema Empty
PostajNaslov: Re: Najveća spam tema   Najveća spam tema I_icon_minitimepet sij 09, 2009 1:26 am

sad ću da vas naučim kako se igra ovo Very Happy
[Vrh] Go down
Gamer100
Novi Korisnik
Gamer100

Broj postova : 7
Registration date : 08.01.2009

Najveća spam tema Empty
PostajNaslov: Re: Najveća spam tema   Najveća spam tema I_icon_minitimepet sij 09, 2009 12:26 pm

Enter je napisao/la:
sad ću da vas naučim kako se igra ovo Very Happy
uzmi nos zabi ga u zid lol!
[Vrh] Go down
Enter
Novi Korisnik
Enter

Najveća spam tema Empty
PostajNaslov: Re: Najveća spam tema   Najveća spam tema I_icon_minitimepet sij 09, 2009 1:59 pm

leti ptica i pogodi je bojler???
[Vrh] Go down
Silver
Novi Korisnik
Silver

Broj postova : 5

Najveća spam tema Empty
PostajNaslov: Re: Najveća spam tema   Najveća spam tema I_icon_minitimepet sij 09, 2009 10:46 pm

ma ljudi kaj je ovaj forum mrtav? Aktivirajte se malo... cyclops
[Vrh] Go down
Enter
Novi Korisnik
Enter

Najveća spam tema Empty
PostajNaslov: Re: Najveća spam tema   Najveća spam tema I_icon_minitimepet sij 09, 2009 11:41 pm

niš ni mrtvo kad sam ja tu
[Vrh] Go down
Dark Psy
Novi Korisnik
Dark Psy

Broj postova : 16
Registration date : 03.01.2009

Najveća spam tema Empty
PostajNaslov: Re: Najveća spam tema   Najveća spam tema I_icon_minitimened sij 11, 2009 9:16 pm

ma zivo...
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

Broj postova : 68
Registration date : 12.08.2008

Najveća spam tema Empty
PostajNaslov: Re: Najveća spam tema   Najveća spam tema I_icon_minitimened sij 11, 2009 9:28 pm

Enter je napisao/la:
leti ptica i pogodi je bojler???

Laughing Eh... odo ja napravit temu vicevi pa da se smijemo XD Smile
[Vrh] Go down
https://mordor.forumcroatian.com
Breza
FA Moderate
FA Moderate
Breza

Najveća spam tema Empty
PostajNaslov: Re: Najveća spam tema   Najveća spam tema I_icon_minitimened sij 11, 2009 9:57 pm

oj curice i šurice haljine ti do guzice,oj čermice dore mala bil se samnom pohebala? bi bi zašto nebi vadi kuru pa hebi.Ja izvadih kuru pa napravih juru.jure čuva ovce,na ovcama zvonce,zvonce kuca pi*ka puca od debelog kur*a.....iđe jure niz trnjiku i vuće ku*ac ko krtljiku ...ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...aaa

to sam nepismeno i na brzinu pisa jer mi se nije dalo pisati baš ono ...
[Vrh] Go down
Enter
Novi Korisnik
Enter

Najveća spam tema Empty
PostajNaslov: Re: Najveća spam tema   Najveća spam tema I_icon_minitimened sij 11, 2009 11:05 pm

Breza je napisao/la:
oj curice i šurice haljine ti do guzice,oj čermice dore mala bil se samnom pohebala? bi bi zašto nebi vadi kuru pa hebi.Ja izvadih kuru pa napravih juru.jure čuva ovce,na ovcama zvonce,zvonce kuca pi*ka puca od debelog kur*a.....iđe jure niz trnjiku i vuće ku*ac ko krtljiku ...ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...aaa

to sam nepismeno i na brzinu pisa jer mi se nije dalo pisati baš ono ...

stoji zrman do zrmana mi smo istraniiiiiiiiiiiiiiii

ste čuli tu?Very Happy
[Vrh] Go down
LiKuS
Novi Korisnik
LiKuS

Broj postova : 2

Najveća spam tema Empty
PostajNaslov: Ancient-Studios   Najveća spam tema I_icon_minitimepon sij 12, 2009 10:44 pm

Poštovani,

Novi balkanski grafički forum Ancient-Studios je otvoren. Ovim forumom pokušat ćemo ujediniti što više grafičkih stručnjaka i fan artera (svih rankova) s područja balkana. Forum je orijentiran prema svim razinama vještine, tako da ćete ako ste totalni početnik, ili profesionalac svakako naći "svoje mjesto" u našoj zajednici.

Na našem forumu možete izložiti svoje radove, i dobiti opsežne komentare/kritike/pohvale; otvoriti vlastitu galeriju; zatražiti radove, OSVAJATI BODOVE, trgovati radovima, PRONAĆI RESURSE SVIH VRSTA; no i zabaviti se u našoj Offtopic sekciji.

Među ostalim tu je i Ranking sekcija u kojoj možete saznati razinu svoje vještine, te odlična GFX Rasprave sekcija u kojoj će se voditi mnoge rasprave vezane uz grafičke programe/tehnike/filtere itd. Ukoliko imate iskustva u Ranking-u mogli biste se obratiti administratorima i postati dio elitnog Ranking Staff-a.

Također tu je trenutno i natječaj za moderatore, pa ako imate iskustva i zadovoljavate uvjete možete se prijaviti, i tko zna možda postati moderator. Header natječaj je također otvoren, ako napravite neki dobar header možete osvojiti puno bodova.

----------------------------------------------------------------------------

Ovim forumom želimo pokrenuti i grafički obrazovati balkansku zajednicu ali se i zabaviti uz pregršt sadržaja svih vrsta. Proširite vijest, stiže Ancient-Studios.

LINK: http://ancient-studios.forumotion.net/
[Vrh] Go down
Sponsored content

Najveća spam tema Empty
PostajNaslov: Re: Najveća spam tema   Najveća spam tema I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Najveća spam tema
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.