| Najveća spam tema | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Breza FA Moderate
Broj postova : 40 Registration date : 11.12.2008
| Naslov: Najveća spam tema pet pro 12, 2008 6:46 pm | |
| ovdje ima spamanja ali ne bezveznog.Tko bezveze zaspama ide mu hlađenje na 3 dana. | |
|
| |
Gamer100 Novi Korisnik
Broj postova : 7 Registration date : 08.01.2009
| Naslov: Re: Najveća spam tema čet sij 08, 2009 8:25 pm | |
| | |
|
| |
Breza FA Moderate
| Naslov: Re: Najveća spam tema čet sij 08, 2009 11:50 pm | |
| nema ovakvog spama:wfeibewfgeaizggf ili spamspamspamspam ili govorenja ružnih riječi,ima duplanja,triplanja i spamanja do mile volje samo ne bezveznog spama | |
|
| |
Dark Psy Novi Korisnik
Broj postova : 16 Registration date : 03.01.2009
| Naslov: Re: Najveća spam tema pet sij 09, 2009 1:13 am | |
| | |
|
| |
Enter Novi Korisnik
Broj postova : 21 Registration date : 09.01.2009
| Naslov: Re: Najveća spam tema pet sij 09, 2009 1:26 am | |
| sad ću da vas naučim kako se igra ovo | |
|
| |
Gamer100 Novi Korisnik
Broj postova : 7 Registration date : 08.01.2009
| |
| |
Enter Novi Korisnik
| Naslov: Re: Najveća spam tema pet sij 09, 2009 1:59 pm | |
| leti ptica i pogodi je bojler??? | |
|
| |
Silver Novi Korisnik
Broj postova : 5 Location : Zagreb Registration date : 09.01.2009
| Naslov: Re: Najveća spam tema pet sij 09, 2009 10:46 pm | |
| ma ljudi kaj je ovaj forum mrtav? Aktivirajte se malo... | |
|
| |
Enter Novi Korisnik
| Naslov: Re: Najveća spam tema pet sij 09, 2009 11:41 pm | |
| niš ni mrtvo kad sam ja tu | |
|
| |
Dark Psy Novi Korisnik
Broj postova : 16 Registration date : 03.01.2009
| Naslov: Re: Najveća spam tema ned sij 11, 2009 9:16 pm | |
| | |
|
| |
Getrixx Administrator
Broj postova : 68 Registration date : 12.08.2008
| |
| |
Breza FA Moderate
| Naslov: Re: Najveća spam tema ned sij 11, 2009 9:57 pm | |
| oj curice i šurice haljine ti do guzice,oj čermice dore mala bil se samnom pohebala? bi bi zašto nebi vadi kuru pa hebi.Ja izvadih kuru pa napravih juru.jure čuva ovce,na ovcama zvonce,zvonce kuca pi*ka puca od debelog kur*a.....iđe jure niz trnjiku i vuće ku*ac ko krtljiku ...ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...aaa
to sam nepismeno i na brzinu pisa jer mi se nije dalo pisati baš ono ... | |
|
| |
Enter Novi Korisnik
| Naslov: Re: Najveća spam tema ned sij 11, 2009 11:05 pm | |
| - Breza je napisao/la:
- oj curice i šurice haljine ti do guzice,oj čermice dore mala bil se samnom pohebala? bi bi zašto nebi vadi kuru pa hebi.Ja izvadih kuru pa napravih juru.jure čuva ovce,na ovcama zvonce,zvonce kuca pi*ka puca od debelog kur*a.....iđe jure niz trnjiku i vuće ku*ac ko krtljiku ...ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...aaa
to sam nepismeno i na brzinu pisa jer mi se nije dalo pisati baš ono ... stoji zrman do zrmana mi smo istraniiiiiiiiiiiiiiii ste čuli tu? | |
|
| |
LiKuS Novi Korisnik
Broj postova : 2 Age : 31 Registration date : 09.01.2009
| Naslov: Ancient-Studios pon sij 12, 2009 10:44 pm | |
| Poštovani, Novi balkanski grafički forum Ancient-Studios je otvoren. Ovim forumom pokušat ćemo ujediniti što više grafičkih stručnjaka i fan artera (svih rankova) s područja balkana. Forum je orijentiran prema svim razinama vještine, tako da ćete ako ste totalni početnik, ili profesionalac svakako naći "svoje mjesto" u našoj zajednici. Na našem forumu možete izložiti svoje radove, i dobiti opsežne komentare/kritike/pohvale; otvoriti vlastitu galeriju; zatražiti radove, OSVAJATI BODOVE, trgovati radovima, PRONAĆI RESURSE SVIH VRSTA; no i zabaviti se u našoj Offtopic sekciji. Među ostalim tu je i Ranking sekcija u kojoj možete saznati razinu svoje vještine, te odlična GFX Rasprave sekcija u kojoj će se voditi mnoge rasprave vezane uz grafičke programe/tehnike/filtere itd. Ukoliko imate iskustva u Ranking-u mogli biste se obratiti administratorima i postati dio elitnog Ranking Staff-a. Također tu je trenutno i natječaj za moderatore, pa ako imate iskustva i zadovoljavate uvjete možete se prijaviti, i tko zna možda postati moderator. Header natječaj je također otvoren, ako napravite neki dobar header možete osvojiti puno bodova. ---------------------------------------------------------------------------- Ovim forumom želimo pokrenuti i grafički obrazovati balkansku zajednicu ali se i zabaviti uz pregršt sadržaja svih vrsta. Proširite vijest, stiže Ancient-Studios. LINK: http://ancient-studios.forumotion.net/
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Najveća spam tema | |
| |
|
| |
| Najveća spam tema | |
|