Breza FA Moderate
Broj postova : 40 Registration date : 11.12.2008
| Naslov: Pravila podforuma "Radovi na zahtjev" uto sij 06, 2009 9:19 pm | |
| Detaljni opis narudžbe potpisa/avatara : Slijedimo upitnik koji stoji ispred vas kada postate zahtjev
[velicina/dimenzije]: ovdje upisujete samo ako imate posebnih prohtjeva u vezi dimenzija, standardne dimenzije su 400x150, vece od toga ne mozete dobiti, dakle jedino ukoliko zelite manje dimenzije onda se mozete izjasniti i traziti recimo 400x120 ili sl. U ostalim slucajevima jednostavno upisete "standardno"
[slike za sig/link]:Ovo je najvaznija stavka i oko nje se i vi morate potruditi, najbolje je odvojiti malo vremena i potraziti kvalitetnu sliku za svoj sig, nemojte postati male i nekvalitetne slike, upamtite: sigmaker ce odvojiti sat vremena a mozda i vise za kvalitetan sig, pa i vi odvojite neko za pronaci dobru sliku. Jos je i bolja solucija odabrati render (to ja vec izrezana slika uglavnom bolje kvalitete)
Dakle, ovo nemojte ostaviti prazno, niti opisivat sto ste zamislili u glavi tipa: "Zelim bjelog viteza na konju vrancu a ispod njega drugi mrtav vitez u crnom, a u daljini zmaj i td....... takvu sliku si sami morate naci, ne moze vam je nitko izmislit. Jos gora stvar su postovi tipa: "samo da je mocno". To je najgluplje sto mozete napisat, jer ono sto je recimo meni mocno nekom drugom nije, par puta sam se opekao na takav zahtjev, on kaze "ma napravi sta hoces samo nek je nesto mocno" Ja napravim zmaja a on kaze "a ja sam htio nekog vojnika". nakon toga slijedi nekoliko grubih rijeci s moje strane i block na msn-u. Nitko vam takodjer nece raditi preinake na slici tipa: "umjesto pistolja nek lik na slicu drzi pusku" i sl.
UKRATKO: POTRUDITE SE NACI SLIKU ILI RENDER KAKO BOG ZAPOVJEDA, I KAKVA SE VAMA SVIDJA, TAD IMATE SANSE DOBIT SIG.
[boje]: ako imate kakvih posebnih zelja, ovdje mozete postati, ako ne, prepustite to sigmakeru.
[font]: ovo je najbolje da prepustite sigmakeru jer font ovisi i o tome kakva je slika, pa ce ga on prema slici sam odabrat.
[text/citat/ime]: svakako napisite sto zelite da na sigu pise, to je obicno nick, i uni u kojoj igrate, mozda neki slogan i slicno.
[stil]: jedino ako poznajete stilove trazite nesto posebno, najbolje je ipak to prepustit sigmakeru.
[okvir]: ova stavka je gotovo nebitna, najbolje je odrediti se sa "da" ili "ne".
[animacija]: vrlo rijetko ce vam netko raditi animacije na sigu, vecina sigmakera ih ni ne zna raditi, jer su potpuno izasle iz mode, tako da je najbolje ne traziti ju.
I jos mozda nekoliko savjeta.
-Gledajte tko vam obecava i pravi sig, to bi ipak trebao biti netko sa fanarta a njega cete prepoznati tako sto on ima rank iznad avatara: fa novice, apprentice ili nesto drugo vezano uz FA. Ako vam sig radi netko bez ranka ne ocekujte kvalitetu.
-U temi "Ocjenjivanje sigova" ima jako puno kvalitetnih sigova koji stoje neiskoristeni, probajte mozda prosurfat temama, naci nesto za sebe pa privatnom porukom ili msn-om zamoliti sigmakera da vam pokloni sig i stavi vas nick na njega. Nece vam to svatko napraviti, ali nekad vrijedi pokusati, ako nema odaziva na vas zahtjev.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
1. Svaka osoba koja zeli naručiti POTPIS ILI NEKI DRUGI RAD ce postati ovdje JEDAN post sa podacima o svom željenom radu. OBAVEZNO KORSITITE PREFIXE
2. U ovom topicu NEMA spama, raspravi ili bilo cega.
3. Nakon izrade rada osoba koja je zatražila taj rad provjerava ispravnost siga i preuzima ga.
4. Svi izrađeni radovi se postaju ovdje bez ikakvog obrazloženja.
5. Radove može izraditi bilo tko i zatražiti bilo tko.
6. Jednom u 24 sata možete "OSVJEZITI" svoju temu tako da napišete novi post u nju...
7. Naplaćivanje radova je ZABRANJENO... :!
8. Ovako moraju izgledati zahtjevi: nadam se da cu ovime olaksati posao i vama koji narucujete sigove a i samim sigmaker Evoima koji cesto odustaju nakon sto procitaju nelogican, nepotpun ili besmislen zahtjev za sigom.[velicina/dimenzije]: ako su razliciti od standardnih [render]: link od rendera [slike za sig/link]:ako imate odredjenih zelja [boje]: background, slova [font]:ako imate odredjeni font [text/citat/ime]: sve sto zelite da na sigu pise [stil]:grunge, brushing, soft blending...itd.... [okvir]: zelis li uopce?/koji stil? [animacija]:ako da, kakva vrsta animacije/sto animirati Sve teme koje nebudu poštovale ovo pravilo bit ce ZATVORENE !!
Svaki prekršaj pravila podložan je kazni | |
|