Mordor
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaLatest imagesPretražnikRegistracijaLogin

koliko postoji

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
Enter
Novi Korisnik
Enter

Broj postova : 21
Registration date : 09.01.2009

koliko postoji Empty
PostajNaslov: koliko postoji   koliko postoji I_icon_minitimepet sij 09, 2009 1:37 am

koliko ova igra postoji
je shadowspirit (podrska) -> asko travian?
[Vrh] Go down
Breza
FA Moderate
FA Moderate
Breza

Broj postova : 40
Registration date : 11.12.2008

koliko postoji Empty
PostajNaslov: Re: koliko postoji   koliko postoji I_icon_minitimepet sij 09, 2009 7:47 pm

neznam,ja mislim da postoji od 3.-4. mjeseca
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

Broj postova : 68
Registration date : 12.08.2008

koliko postoji Empty
PostajNaslov: Re: koliko postoji   koliko postoji I_icon_minitimesub sij 10, 2009 9:54 pm

Breza je napisao/la:
neznam,ja mislim da postoji od 3.-4. mjeseca

Postoji 4 mj, a igraci su poceli igrat prije 3 mj, stime da je prije 1 mj bio reset servera. Wink
[Vrh] Go down
https://mordor.forumcroatian.com
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

Broj postova : 37
Registration date : 07.01.2009

koliko postoji Empty
PostajNaslov: Re: koliko postoji   koliko postoji I_icon_minitimesub sij 10, 2009 11:08 pm

e imam pitanje znaci gotova je ova alpha svijet mada nekuzim uvedite neki cilj da se neko pleme mora unisti skupe neke stvari tak nekaj
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

koliko postoji Empty
PostajNaslov: Re: koliko postoji   koliko postoji I_icon_minitimened sij 11, 2009 11:37 am

EmilCRO je napisao/la:
e imam pitanje znaci gotova je ova alpha svijet mada nekuzim uvedite neki cilj da se neko pleme mora unisti skupe neke stvari tak nekaj

E vidis postojal je cilj u mordoru ali sam ga maknuo jer ima premalo igraca i ako se server reseta sa 500 igraca, onda jos mj dana nece ih bit preko 250.

Cilj ce u igricu doc kada bude preko 1500 igraca. (odnosno kada se otvori svjet beta.) Very Happy
[Vrh] Go down
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

koliko postoji Empty
PostajNaslov: Re: koliko postoji   koliko postoji I_icon_minitimened sij 11, 2009 2:11 pm

aha ok kuzim
[Vrh] Go down
Enter
Novi Korisnik
Enter

Broj postova : 21
Registration date : 09.01.2009

koliko postoji Empty
PostajNaslov: Re: koliko postoji   koliko postoji I_icon_minitimened sij 11, 2009 11:02 pm

Getrixx je napisao/la:
EmilCRO je napisao/la:

E vidis postojal je cilj u mordoru ali sam ga maknuo jer ima premalo igraca i ako se server reseta sa 500 igraca, onda jos mj dana nece ih bit preko 250.

Cilj ce u igricu doc kada bude preko 1500 igraca. (odnosno kada se otvori svjet beta.) Very Happy

treba reklamirat

e shadowspirit?
je on asko
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

koliko postoji Empty
PostajNaslov: Re: koliko postoji   koliko postoji I_icon_minitimepon sij 12, 2009 4:34 pm

Enter je napisao/la:
Getrixx je napisao/la:
EmilCRO je napisao/la:

treba reklamirat

e shadowspirit?
je on asko

Da on je asko Twisted Evil

A sto se tice reklamiranja za reklamu treba $$$. Zato sam i napravil da za svakog dovedenog u igricu dobijes 30 kredita Wink
Sve u svoje vrjeme polako ce doc ljudi a sta je vise ljudi sve brze dolaze novi.
[Vrh] Go down
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

koliko postoji Empty
PostajNaslov: Re: koliko postoji   koliko postoji I_icon_minitimepon sij 12, 2009 4:57 pm

kako se koriste krediti
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

koliko postoji Empty
PostajNaslov: Re: koliko postoji   koliko postoji I_icon_minitimepon sij 12, 2009 6:46 pm

EmilCRO je napisao/la:
kako se koriste krediti

Ovak prvo odes u jedan od svojih gradova, onda u donjem izborniku imas "premium" kliknes tamo i izaberes opciju npr "Kupnja resursa" i za 2 kredita dobjes 100 psenice ili nekog drugog resursa. Smile

Ako imas problema dignem screen pa ces onda skuzit Wink
[Vrh] Go down
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

koliko postoji Empty
PostajNaslov: Re: koliko postoji   koliko postoji I_icon_minitimepon sij 12, 2009 7:04 pm

ima li jos kojih opcija
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

koliko postoji Empty
PostajNaslov: Re: koliko postoji   koliko postoji I_icon_minitimepon sij 12, 2009 8:09 pm

EmilCRO je napisao/la:
ima li jos kojih opcija
Imas zamjenu resursa 1 : 1 za 7 kredita to ti se isplati kada imas puno resursa.

Ali u trznici mozete besplatno zamjeniti resurse kod NPC-a po random(slucajnom) omjeru Smile
[Vrh] Go down
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

koliko postoji Empty
PostajNaslov: Re: koliko postoji   koliko postoji I_icon_minitimepon sij 12, 2009 10:13 pm

Aha a da bude jes jedna opcija kojim bi dobil jos neke vojnike koji inace nemizes gradit Wink
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

koliko postoji Empty
PostajNaslov: Re: koliko postoji   koliko postoji I_icon_minitimepon sij 12, 2009 10:20 pm

EmilCRO je napisao/la:
Aha a da bude jes jedna opcija kojim bi dobil jos neke vojnike koji inace nemizes gradit Wink

Bit ce jos opcija, lako se je sjetit opcije ali ju je problem isprogramirat i napravit bez bugova i da nitko nemoze varat na kreditima. Wink

Kada uhvatim vremena bit ce svega. Surprised

Moci ces sa kreditima kupovat lvl-zgrada, lvl-oruzja, lvl-oklopa, oruzja, oklope, vojsku, trenirat jedinicu itd...
A ubrzo dolaze istrazivaci njih ces moc slat u planine i mozda osvojis vojsku, oklope, oruzja, resurse ili ti pak istrazivaci umru Wink
[Vrh] Go down
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

koliko postoji Empty
PostajNaslov: Re: koliko postoji   koliko postoji I_icon_minitimepon sij 12, 2009 10:25 pm

pa nadi nekog da ti pomaze pomalo u programiranju
[Vrh] Go down
Shadowspirit
Administrator
Administrator

Broj postova : 7
Registration date : 18.12.2008

koliko postoji Empty
PostajNaslov: Re: koliko postoji   koliko postoji I_icon_minitimesub sij 24, 2009 9:43 pm

EmilCRO je napisao/la:
pa nadi nekog da ti pomaze pomalo u programiranju

Imas li ti novaca da platis vrhunskog programera da sredi server? Polako ima vremena nijedna igrica nemoze u par mjeseci skupit 10k igraca,pogotovo koje se malo reklamiraju ovo je jos dobro kako napredujemo samo polako trebamo Smile
[Vrh] Go down
Sponsored content

koliko postoji Empty
PostajNaslov: Re: koliko postoji   koliko postoji I_icon_minitime

[Vrh] Go down

koliko postoji
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.