Mordor
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaLatest imagesPretražnikRegistracijaLogin

geeral i exp

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

Broj postova : 37
Registration date : 07.01.2009

geeral i exp Empty
PostajNaslov: geeral i exp   geeral i exp I_icon_minitimened sij 11, 2009 7:35 pm

pretpostavljam da si general dize levele ubijanjem koliko treba ubiti da bi on porasel za level
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

Broj postova : 68
Registration date : 12.08.2008

geeral i exp Empty
PostajNaslov: Re: geeral i exp   geeral i exp I_icon_minitimened sij 11, 2009 8:37 pm

EmilCRO je napisao/la:
pretpostavljam da si general dize levele ubijanjem koliko treba ubiti da bi on porasel za level

General ovdje nema exp, on uci kroz bitke tako da general u svakoj borbi u kojoj prezivi dobije 1 lvl. Dali se on borio sa 1 ili 99999999999999999 vojnika i prezivi dobije 1 lvl. Wink

General vise sluzi da bi poslozio tvoje vojnike u zeljenu grupaciju tako imas npr. obrambeno, normalno ili napadacki.

Obrambeno ce preziviti najvise tvojih vojnika.
Normalno ce biti nesto izmedju.
A napadacki ce poginuti najvise tvojih vojnika, ali ce dati sve od sebe da obrane grad.

Moja preporuka je dok imate malo vojske koristite normalno.
Smile
[Vrh] Go down
https://mordor.forumcroatian.com
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

geeral i exp Empty
PostajNaslov: Re: geeral i exp   geeral i exp I_icon_minitimened sij 11, 2009 10:42 pm

cekaj a koji ja bonus dobivam sa generalom
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

geeral i exp Empty
PostajNaslov: Re: geeral i exp   geeral i exp I_icon_minitimepon sij 12, 2009 4:30 pm

EmilCRO je napisao/la:
cekaj a koji ja bonus dobivam sa generalom

Svaki lvl pojacava jedinicu kao da je dupla odnosno ti proglasis

kopljanik za Generala

General kopljanik 1 lvl vrjedi kao kopljanik u borbi
General kopljanik 2 lvl vrjedi kao 2 kopljanik kopljanik u borbi
General kopljanik 3 lvl vrjedi kao 3 kopljanik kopljanik kopljanik u borbi
i tako dalje...

On se racuna kao da imas vise vojnika. Cilj generala nije da bude ko u travijanu heroj koji derne cjelu oazu sam Wink nego da poslozi tvoju vojsku u poziciju kako ti zelis. I jasno da bude svakim lvlom jaci ali ne pretjerano, jer mordor pokusava bit realniji, a ne ko travian mislim di ce štakor ubit tvog vojnika Rolling Eyes Wink
[Vrh] Go down
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

geeral i exp Empty
PostajNaslov: Re: geeral i exp   geeral i exp I_icon_minitimepon sij 12, 2009 4:55 pm

na travianu stakor ima obranu 25 Very Happy Very Happy Very Happy uglavnom skuzil sam ja sam sada napao prezivio je ovaj je imao vojske i nije mi se digel zasto macevalac
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

geeral i exp Empty
PostajNaslov: Re: geeral i exp   geeral i exp I_icon_minitimepon sij 12, 2009 6:43 pm

EmilCRO je napisao/la:
na travianu stakor ima obranu 25 Very Happy Very Happy Very Happy uglavnom skuzil sam ja sam sada napao prezivio je Dovaj je imao vojske i nije mi se digel zasto macevalac

1. Daj mi nick lika kojeg si napao pa cu provjerit u bazi.
2. Ako promjenis generala on se postavlja na 1 lvl ponovo.

Najvjerojatnije nisi poslal generala u borbu. Ali sigurno postoji logicno objasnjenje zas nisi dobil lvl ko zna mozda je bug ako je dobit ces 100 kredita kao nagradu za pronalazenje buga. afro
[Vrh] Go down
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

geeral i exp Empty
PostajNaslov: Re: geeral i exp   geeral i exp I_icon_minitimepon sij 12, 2009 7:03 pm

nisam mjenjo generala da ti dam ime tipa na pp ili ovdje
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

geeral i exp Empty
PostajNaslov: Re: geeral i exp   geeral i exp I_icon_minitimepon sij 12, 2009 8:05 pm

EmilCRO je napisao/la:
nisam mjenjo generala da ti dam ime tipa na pp ili ovdje
Mozes ovdje dozvoljeno je objaviti koga si napao ali nesmije bit laz jer npr slazes ko je pobjedio u borbi i dobijes 24 h ban. Twisted Evil

Dozvoljeno je objavljivanje ingame izvjestaja. Very Happy
[Vrh] Go down
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

geeral i exp Empty
PostajNaslov: Re: geeral i exp   geeral i exp I_icon_minitimepon sij 12, 2009 10:12 pm

oke neznam mu nick ali ime grada mu je: Karibi
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

geeral i exp Empty
PostajNaslov: Re: geeral i exp   geeral i exp I_icon_minitimepon sij 12, 2009 10:31 pm

EmilCRO je napisao/la:
oke neznam mu nick ali ime grada mu je: Karibi

Pronasao sam uzrok problema nisi poslao generala sa vojskom, kada saljes napad pise ti bez generala a mozes birat sa generalom.
Inace ti posalje napad bez generala. Jer kada napadas nekog onda ti pise da je general odsutan ako si sve dobro napravil. I tek kada se vrati vidis da si dobil lvl na generalu Wink
[Vrh] Go down
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

geeral i exp Empty
PostajNaslov: Re: geeral i exp   geeral i exp I_icon_minitimepon sij 12, 2009 10:38 pm

ubit cu se 2 puta sam poslal podrsku sa herojem a onda plajcku bez heroja Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
[Vrh] Go down
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

geeral i exp Empty
PostajNaslov: Re: geeral i exp   geeral i exp I_icon_minitimepon sij 12, 2009 10:40 pm

e napo sam i sada su plajckali i vratili su se vec a nisam dobil izvjestaj zakaj
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

geeral i exp Empty
PostajNaslov: Re: geeral i exp   geeral i exp I_icon_minitimeuto sij 13, 2009 4:55 pm

EmilCRO je napisao/la:
e napo sam i sada su plajckali i vratili su se vec a nisam dobil izvjestaj zakaj
Izvjestaj se dobije kada se vrate. Jer u to doba nema mobitela ili interneta da ti jave "uh dobili smo" Wink

A neznam pogledaj izvjestaje, ja cu ih sada pregledat u bazi ako je sve ok. drunken
[Vrh] Go down
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

geeral i exp Empty
PostajNaslov: Re: geeral i exp   geeral i exp I_icon_minitimeuto sij 13, 2009 5:08 pm

ma vojsku imam valjda sam slucajno izbrisal Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy sve je vise i vise ljudi jos 5-6 mjeseca i mozda nas bude 1000 lol! lol!
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

geeral i exp Empty
PostajNaslov: Re: geeral i exp   geeral i exp I_icon_minitimeuto sij 13, 2009 6:05 pm

EmilCRO je napisao/la:
ma vojsku imam valjda sam slucajno izbrisal Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy sve je vise i vise ljudi jos 5-6 mjeseca i mozda nas bude 1000 lol! lol!

Evil or Very Mad Bit ce prije za mj dana pretpostavljam 1000 jer tako je bilo prije reseta.
[Vrh] Go down
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

geeral i exp Empty
PostajNaslov: Re: geeral i exp   geeral i exp I_icon_minitimeuto sij 13, 2009 6:38 pm

e slozi da se vidi vojska koliko je imamo
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

geeral i exp Empty
PostajNaslov: Re: geeral i exp   geeral i exp I_icon_minitimeuto sij 13, 2009 11:26 pm

EmilCRO je napisao/la:
e slozi da se vidi vojska koliko je imamo

??? mislis u pregledu grada jer mozes ju vidjet u okupljalistu
[Vrh] Go down
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

geeral i exp Empty
PostajNaslov: Re: geeral i exp   geeral i exp I_icon_minitimesri sij 14, 2009 12:01 am

da jer ovako se nesnalazim
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

geeral i exp Empty
PostajNaslov: Re: geeral i exp   geeral i exp I_icon_minitimesri sij 14, 2009 12:40 am

EmilCRO je napisao/la:
da jer ovako se nesnalazim
Prihvaceno i postavljeno u plan rada Wink

Samo razmisljam dje da stavim sa strane negdje ili dole budem vidio Smile
[Vrh] Go down
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

geeral i exp Empty
PostajNaslov: Re: geeral i exp   geeral i exp I_icon_minitimesri sij 14, 2009 4:31 pm

e daj opet pogledaj sto posto sam siguran da sam napal herojem a nije mu se digel exp i daj kada se napada da se moze vidjeti jeli bio general i tako
[Vrh] Go down
Sponsored content

geeral i exp Empty
PostajNaslov: Re: geeral i exp   geeral i exp I_icon_minitime

[Vrh] Go down

geeral i exp
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.