Mordor
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaLatest imagesPretražnikRegistracijaLogin

pitanje oko acc

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

Broj postova : 37
Registration date : 07.01.2009

pitanje oko acc Empty
PostajNaslov: pitanje oko acc   pitanje oko acc I_icon_minitimečet sij 15, 2009 9:09 pm

e znaci ja imam 3 kompa u kuci jedan ovako i 2 laptoap ne i ja sada igram mordor i moj brat zeli se uclaniti ali i ja i on smo spojeni prek wejrlesa an istu ip adresu i sada da se on rega jer bi ja bio proglasen da sam napravio multi ili ne
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

Broj postova : 68
Registration date : 12.08.2008

pitanje oko acc Empty
PostajNaslov: Re: pitanje oko acc   pitanje oko acc I_icon_minitimečet sij 15, 2009 9:12 pm

EmilCRO je napisao/la:
e znaci ja imam 3 kompa u kuci jedan ovako i 2 laptoap ne i ja sada igram mordor i moj brat zeli se uclaniti ali i ja i on smo spojeni prek wejrlesa an istu ip adresu i sada da se on rega jer bi ja bio proglasen da sam napravio multi ili ne

On nesmije bit tvoj referral. Odnosno kada se tvoj brat registrira nesmije napisati da si mu ti pokazao igricu.
Nije se zabranjeno registrirati sa iste IP adrese nego raditi referrale radi kredita Wink
[Vrh] Go down
https://mordor.forumcroatian.com
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

Broj postova : 37
Registration date : 07.01.2009

pitanje oko acc Empty
PostajNaslov: Re: pitanje oko acc   pitanje oko acc I_icon_minitimečet sij 15, 2009 9:54 pm

aha kuzim
[Vrh] Go down
Sponsored content

pitanje oko acc Empty
PostajNaslov: Re: pitanje oko acc   pitanje oko acc I_icon_minitime

[Vrh] Go down

pitanje oko acc
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» vazno pitanje