| Poboljsanje igrice | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Undertaker Novi Korisnik
Broj postova : 3 Registration date : 26.10.2008
| Naslov: Poboljsanje igrice ned lis 26, 2008 10:36 pm | |
| Ovdje pisite prijedloge i ideje za koje mislite da bi poboljsale igricu | |
|
| |
Undertaker Novi Korisnik
| Naslov: Tavern ned lis 26, 2008 10:45 pm | |
| Evo naprimjer napravi tavern koji bi u svom sastavu imali Heroje i Placenike.
°Heroji: Ima vise izbora npr. po klasama 1.Macevaoc 2.Archer 3.Carobnjak 4.Kopljan!k Ili po nekom drugom razvrstaju.
°Placenici: Jedan covjek koji bi bio nesto kao razarac, a zadaca bi mu bila da ude u neprijateljsko selo i razori ga al to bi trebalo stavit ako se stavi poslje velikog broja populacije. I da jako puno kosta da se na placuje kreditima.
Ljp pozdrav ovo je moja ideja nadam se da ce te je uvaziti.
!!Hvala!! | |
|
| |
Undertaker Novi Korisnik
| Naslov: Lvl zgrade čet lis 30, 2008 1:18 pm | |
| napravi kad dodes misem do zgrade pokaze lvl zgrade | |
|
| |
Getrixx Administrator
Broj postova : 68 Registration date : 12.08.2008
| |
| |
LiKuS Novi Korisnik
Broj postova : 2 Age : 31 Registration date : 09.01.2009
| Naslov: Re: Poboljsanje igrice pet sij 09, 2009 4:59 pm | |
| stavite špijune da se mogu trenirat....to bi bilo odlično...i neke istraživače koji bi istraživali ove planine vodu i tako to..tražili resurse.. | |
|
| |
Enter Novi Korisnik
Broj postova : 21 Registration date : 09.01.2009
| Naslov: Re: Poboljsanje igrice pet sij 09, 2009 6:02 pm | |
| mrvicu je nepregledno ovo di ti piše stanje resursa i proizvodnja ali se navikne | |
|
| |
Getrixx Administrator
| Naslov: Re: Poboljsanje igrice sub sij 10, 2009 9:46 pm | |
| - LiKuS je napisao/la:
- stavite špijune da se mogu trenirat....to bi bilo odlično...i neke istraživače koji bi istraživali ove planine vodu i tako to..tražili resurse..
Svidja mi se ideja npr. ko na OGAME onaj neki spoljasti svemir kamo saljes flotu , pa da mozes poslat istrazivace u planine i mozda nadju nesto a mozda crknu Postavljeno u planove. | |
|
| |
Getrixx Administrator
| |
| |
EmilCRO Kopljanik
Broj postova : 37 Registration date : 07.01.2009
| Naslov: Re: Poboljsanje igrice sub sij 10, 2009 11:07 pm | |
| oaze koja bi davali neki resurs kao bonus i jos neka kao seoca koji bi bili kao indijanci i onda kada bi to zauzeo bi dobio nesto vojnika tvoje vrste ili od indijanaca | |
|
| |
Getrixx Administrator
| Naslov: Re: Poboljsanje igrice ned sij 11, 2009 11:46 am | |
| - EmilCRO je napisao/la:
- oaze koja bi davali neki resurs kao bonus i jos neka kao seoca koji bi bili kao indijanci i onda kada bi to zauzeo bi dobio nesto vojnika tvoje vrste ili od indijanaca
oaze ne prevelika kopija travijana u tom slucaju, indijanci me podsjecaju na ratare u travianu pa mislim da je najbolje za pocetak napravit istrazivace koje saljes u planine i koji ti mogu nac vojsku, resurse ili krepat od hladnoce | |
|
| |
EmilCRO Kopljanik
| Naslov: Re: Poboljsanje igrice ned sij 11, 2009 2:12 pm | |
| igram travian vec 2 godine ali indijance nisam jos skuzil mislim nemoraju biti indijanci nego eskimi nije uopce bitno | |
|
| |
Getrixx Administrator
| |
| |
EmilCRO Kopljanik
| Naslov: Re: Poboljsanje igrice ned sij 11, 2009 7:23 pm | |
| mozda da mozes nadogradivat oruzja i vojnika ali mislim na ovaj nacin kao po dobima i da mozes prelazit u druga doba znaci bilo bi ovako
1 doba svi bi bili isti 2 doa neki tamo na slonavima i tako 3 doba nesto smislis 4 i tako ali svaki prelazak u novo doba kosta jako puno i svi ressi ti padnu na 0 za svako doba | |
|
| |
Getrixx Administrator
| Naslov: Re: Poboljsanje igrice ned sij 11, 2009 8:39 pm | |
| - EmilCRO je napisao/la:
- mozda da mozes nadogradivat oruzja i vojnika ali mislim na ovaj nacin kao po dobima i da mozes prelazit u druga doba znaci bilo bi ovako
1 doba svi bi bili isti 2 doa neki tamo na slonavima i tako 3 doba nesto smislis 4 i tako ali svaki prelazak u novo doba kosta jako puno i svi ressi ti padnu na 0 za svako doba Zvuci fora Budem razmislil pa objavim ako bude sta | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poboljsanje igrice | |
| |
|
| |
| Poboljsanje igrice | |
|