Mordor
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Poboljsanje igrice

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
Undertaker
Novi Korisnik

Broj postova : 3
Registration date : 26.10.2008

Poboljsanje igrice Empty
PostajNaslov: Poboljsanje igrice   Poboljsanje igrice I_icon_minitimened lis 26, 2008 10:36 pm

Ovdje pisite prijedloge i ideje za koje mislite da bi poboljsale igricu
[Vrh] Go down
Undertaker
Novi Korisnik

Poboljsanje igrice Empty
PostajNaslov: Tavern   Poboljsanje igrice I_icon_minitimened lis 26, 2008 10:45 pm

Evo naprimjer napravi tavern koji bi u svom sastavu imali Heroje i Placenike.

°Heroji: Ima vise izbora npr. po klasama
1.Macevaoc
2.Archer
3.Carobnjak
4.Kopljan!k
Ili po nekom drugom razvrstaju.

°Placenici: Jedan covjek koji bi bio nesto kao razarac, a zadaca bi mu bila da ude u neprijateljsko selo i razori ga al to bi trebalo stavit ako se stavi poslje velikog broja populacije. I da jako puno kosta da se na placuje kreditima.

Ljp pozdrav ovo je moja ideja nadam se da ce te je uvaziti.

!!Hvala!!
[Vrh] Go down
Undertaker
Novi Korisnik

Poboljsanje igrice Empty
PostajNaslov: Lvl zgrade   Poboljsanje igrice I_icon_minitimečet lis 30, 2008 1:18 pm

napravi kad dodes misem do zgrade pokaze lvl zgrade
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

Broj postova : 68
Registration date : 12.08.2008

Poboljsanje igrice Empty
PostajNaslov: Pa pise   Poboljsanje igrice I_icon_minitimeuto stu 04, 2008 6:04 pm

Pa pise lvl zgrade :

Samo ne pise za one zgrade koje nemaju lvl kao npr veleposlanstvo

Poboljsanje igrice Evo10
[Vrh] Go down
https://mordor.forumcroatian.com
LiKuS
Novi Korisnik
LiKuS

Broj postova : 2
Registration date : 09.01.2009

Poboljsanje igrice Empty
PostajNaslov: Re: Poboljsanje igrice   Poboljsanje igrice I_icon_minitimepet sij 09, 2009 4:59 pm

stavite špijune da se mogu trenirat....to bi bilo odlično...i neke istraživače koji bi istraživali ove planine vodu i tako to..tražili resurse..
[Vrh] Go down
Enter
Novi Korisnik
Enter

Broj postova : 21
Registration date : 09.01.2009

Poboljsanje igrice Empty
PostajNaslov: Re: Poboljsanje igrice   Poboljsanje igrice I_icon_minitimepet sij 09, 2009 6:02 pm

mrvicu je nepregledno ovo di ti piše stanje resursa i proizvodnja ali se navikne Smile
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

Poboljsanje igrice Empty
PostajNaslov: Re: Poboljsanje igrice   Poboljsanje igrice I_icon_minitimesub sij 10, 2009 9:46 pm

LiKuS je napisao/la:
stavite špijune da se mogu trenirat....to bi bilo odlično...i neke istraživače koji bi istraživali ove planine vodu i tako to..tražili resurse..

Svidja mi se ideja npr. ko na OGAME onaj neki spoljasti svemir kamo saljes flotu Very Happy, pa da mozes poslat istrazivace u planine i mozda nadju nesto a mozda crknu afro
Postavljeno u planove. Wink
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

Poboljsanje igrice Empty
PostajNaslov: Re: Poboljsanje igrice   Poboljsanje igrice I_icon_minitimesub sij 10, 2009 9:49 pm

Enter je napisao/la:
mrvicu je nepregledno ovo di ti piše stanje resursa i proizvodnja ali se navikne Smile
Eh... Vazno je da se vidi Wink Ja sam se naviko vec, a stalno pokusavam napravit redizajn ali mi ide sporo jer nikak ne stignem ili je skola ili idem na skijanje itd.. bounce
[Vrh] Go down
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

Broj postova : 37
Registration date : 07.01.2009

Poboljsanje igrice Empty
PostajNaslov: Re: Poboljsanje igrice   Poboljsanje igrice I_icon_minitimesub sij 10, 2009 11:07 pm

oaze koja bi davali neki resurs kao bonus i jos neka kao seoca koji bi bili kao indijanci i onda kada bi to zauzeo bi dobio nesto vojnika tvoje vrste ili od indijanaca
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

Poboljsanje igrice Empty
PostajNaslov: Re: Poboljsanje igrice   Poboljsanje igrice I_icon_minitimened sij 11, 2009 11:46 am

EmilCRO je napisao/la:
oaze koja bi davali neki resurs kao bonus i jos neka kao seoca koji bi bili kao indijanci i onda kada bi to zauzeo bi dobio nesto vojnika tvoje vrste ili od indijanaca

oaze ne prevelika kopija travijana u tom slucaju, indijanci me podsjecaju na ratare u travianu pa mislim da je najbolje za pocetak napravit istrazivace koje saljes u planine i koji ti mogu nac vojsku, resurse ili krepat od hladnoce Laughing
[Vrh] Go down
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

Poboljsanje igrice Empty
PostajNaslov: Re: Poboljsanje igrice   Poboljsanje igrice I_icon_minitimened sij 11, 2009 2:12 pm

igram travian vec 2 godine ali indijance nisam jos skuzil mislim nemoraju biti indijanci nego eskimi nije uopce bitno Very Happy
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

Poboljsanje igrice Empty
PostajNaslov: Re: Poboljsanje igrice   Poboljsanje igrice I_icon_minitimened sij 11, 2009 6:18 pm

EmilCRO je napisao/la:
igram travian vec 2 godine ali indijance nisam jos skuzil mislim nemoraju biti indijanci nego eskimi nije uopce bitno Very Happy

Ne postoje indijanci u travianu Very Happy Nego kazem da treba smislit nesto originalno a zanimljivo jer je glupo kada su sve igrice na istu foru treba smislit nes sto se jos niko nije sjetio. Pa bi odmah doslo brdo igraca afro
[Vrh] Go down
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

Poboljsanje igrice Empty
PostajNaslov: Re: Poboljsanje igrice   Poboljsanje igrice I_icon_minitimened sij 11, 2009 7:23 pm

mozda da mozes nadogradivat oruzja i vojnika ali mislim na ovaj nacin kao po dobima i da mozes prelazit u druga doba znaci bilo bi ovako

1 doba svi bi bili isti
2 doa neki tamo na slonavima i tako
3 doba nesto smislis
4 i tako ali svaki prelazak u novo doba kosta jako puno i svi ressi ti padnu na 0 za svako doba
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

Poboljsanje igrice Empty
PostajNaslov: Re: Poboljsanje igrice   Poboljsanje igrice I_icon_minitimened sij 11, 2009 8:39 pm

EmilCRO je napisao/la:
mozda da mozes nadogradivat oruzja i vojnika ali mislim na ovaj nacin kao po dobima i da mozes prelazit u druga doba znaci bilo bi ovako

1 doba svi bi bili isti
2 doa neki tamo na slonavima i tako
3 doba nesto smislis
4 i tako ali svaki prelazak u novo doba kosta jako puno i svi ressi ti padnu na 0 za svako doba

Zvuci fora Very Happy

Budem razmislil pa objavim ako bude sta Wink
[Vrh] Go down
Sponsored content

Poboljsanje igrice Empty
PostajNaslov: Re: Poboljsanje igrice   Poboljsanje igrice I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Poboljsanje igrice
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.