Mordor
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Bullitte je...

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
Devil
Administrator
Administrator
Devil

Broj postova : 16
Registration date : 12.08.2008

Bullitte je... Empty
PostajNaslov: Bullitte je...   Bullitte je... I_icon_minitimepet pro 12, 2008 10:49 pm

Je prihvacen u FA Apprentice.
[Vrh] Go down
bullitte
Novinar
Novinar
bullitte

Broj postova : 32
Registration date : 12.12.2008

Bullitte je... Empty
PostajNaslov: Re: Bullitte je...   Bullitte je... I_icon_minitimepet pro 12, 2008 10:57 pm

Znači ja sam i novinar i FA član?
[Vrh] Go down
Devil
Administrator
Administrator
Devil

Broj postova : 16

Bullitte je... Empty
PostajNaslov: Re: Bullitte je...   Bullitte je... I_icon_minitimepet pro 12, 2008 11:04 pm

Aha.
[Vrh] Go down
bullitte
Novinar
Novinar
bullitte

Bullitte je... Empty
PostajNaslov: Re: Bullitte je...   Bullitte je... I_icon_minitimepet pro 12, 2008 11:11 pm

Fora sada imam dupli posao jer sam reko da ču napraviti oružja ili što god je več bilo i napisati priču u ovo če biti zabavno barm mi neče biti dosadno lol! lol! lol! lol!
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

Broj postova : 68

Bullitte je... Empty
PostajNaslov: Re: Bullitte je...   Bullitte je... I_icon_minitimepet pro 12, 2008 11:50 pm

bullitte je napisao/la:
Fora sada imam dupli posao jer sam reko da ču napraviti oružja ili što god je več bilo i napisati priču u ovo če biti zabavno barm mi neče biti dosadno lol! lol! lol! lol!

lol!
[Vrh] Go down
https://mordor.forumcroatian.com
bullitte
Novinar
Novinar
bullitte

Bullitte je... Empty
PostajNaslov: Re: Bullitte je...   Bullitte je... I_icon_minitimepet pro 12, 2008 11:53 pm

Getrixx je napisao/la:
bullitte je napisao/la:

lol!

I jedan mali dodatak napravit ču grafički pack i probati skin ali što je ono pisalo u probfilu kada ideš stavljati grafički pavk piše nešto s n jer sam malo fulo grafički pack i ne radi pa da vratim na staro mi reba to što pie po profil>grafički pavk>i onda nešto s n
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

Broj postova : 68

Bullitte je... Empty
PostajNaslov: Re: Bullitte je...   Bullitte je... I_icon_minitimesub pro 13, 2008 12:00 am

bullitte je napisao/la:
Getrixx je napisao/la:
bullitte je napisao/la:

lol!

I jedan mali dodatak napravit ču grafički pack i probati skin ali što je ono pisalo u probfilu kada ideš stavljati grafički pavk piše nešto s n jer sam malo fulo grafički pack i ne radi pa da vratim na staro mi reba to što pie po profil>grafički pavk>i onda nešto s n

negative/

To je jedini koji dosad postoji.
[Vrh] Go down
https://mordor.forumcroatian.com
Sponsored content

Bullitte je... Empty
PostajNaslov: Re: Bullitte je...   Bullitte je... I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Bullitte je...
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics