Mordor
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Prijava za novine Bullitte

Go down 
2 posters

Dali vam se sviđa priča?
DA
Prijava za novine Bullitte Bar_left63%Prijava za novine Bullitte Bar_right
 63% [ 5 ]
NE
Prijava za novine Bullitte Bar_left37%Prijava za novine Bullitte Bar_right
 37% [ 3 ]
Ukupno glasova : 8

Autor/icaPoruka
bullitte
Novinar
Novinar
bullitte

Broj postova : 32
Registration date : 12.12.2008

Prijava za novine Bullitte Empty
PostajNaslov: Prijava za novine Bullitte   Prijava za novine Bullitte I_icon_minitimepet pro 12, 2008 6:51 pm

Evo moja priča upravo sam je objavi pod ideje priče o mordoru

U jednoj drevnoj zemlji zvanoj Zemlji Sunca živjela su dva prijateljska naroda fenincani i rimljani
sve je bilo u redu ok nisu došli spartanci najgori neprijtelji svih online igra.Bilu su okrutni i nemilosrdi
nitko nije htio čuti njihovo ime.razglasili su laži među fenincanima i rimljanima laži su bile tako
okrutne da su dva prijateljska naroda zaratila..rimljani su bili u prednosti jer su bili mnogo brojniji i
bolje organizirani .Jednog dana dok su fenincani smišljali plan kako napasti rimljanje odjednom
niotkuda se stvore spartanci i kažu fenincanima da su se rimske legije skupile iz brda na kojem je
bio njihov logor i tako su fenincani krenuli u napad a za to isto vrijeme potpuno istu laž spartanci su
rekli rimljanima i oba dvije vojske krenu u pohod.nisu ni slutile što ih čeka.i odjednom se naču na
ravnici na kojo su mogli bit diretno pogođeni i naslutiili su da je to sve jedan veliki plan spartanaca da
pokore i rimljanje i fenincane.I kada odjednom doleti horda ljutito nastroenih spartanaca na rimske i
fenincaske vojske to je bio rat kakvog zemlja sunca još nikad nije vidjela.Krv se proljevala,štitovi su
pucali jaukci su se čuli sve dok nisu ostala samo tri vojnika po jedan od spartana,rimljanja i fenincana.
To su bili vojskovođe sva tri plemena i od jednom spartanski vojskovođa progovori:"ovo više nije Zemlja
Sunca od sada če se zvati MORDOR i više nikada neče vladati mir u ovoj zemlji rata"
okrene se i otiđe a ostale vojskovođe padnu mrtvi na tlo od izmorenosti.Vladari svih triju pleme proglaše
rat dok jedno pleme ne pobjedi u uvoj novo nazvanoj zemlji MORDOR.

Evo ako vam se sviđa recite.(naravno da sam glaso da mi se sviđa lol! lol! )
[Vrh] Go down
Breza
FA Moderate
FA Moderate
Breza

Broj postova : 40
Registration date : 11.12.2008

PostajNaslov: Re: Prijava za novine Bullitte   Prijava za novine Bullitte I_icon_minitimepet pro 12, 2008 8:23 pm

primljen si.Ne možeš obadvoje biti u isto vrime pa sada biraj očeš li biti novinar ili fa novice?
[Vrh] Go down
bullitte
Novinar
Novinar
bullitte

Broj postova : 32
Registration date : 12.12.2008

PostajNaslov: Re: Prijava za novine Bullitte   Prijava za novine Bullitte I_icon_minitimepet pro 12, 2008 8:50 pm

Novinar.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Prijava za novine Bullitte   Prijava za novine Bullitte I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Prijava za novine Bullitte
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Obavjest za novine
» Moja prica i prijava za novinara
» Bullitte je...
» FA novice bullitte