Mordor
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaLatest imagesPretražnikRegistracijaLogin

Moja prica i prijava za novinara

Go down 

Šta mislite o priči
Dobra
Moja prica i prijava za novinara Bar_left50%Moja prica i prijava za novinara Bar_right
 50% [ 2 ]
Loša
Moja prica i prijava za novinara Bar_left0%Moja prica i prijava za novinara Bar_right
 0% [ 0 ]
Zanimljiva
Moja prica i prijava za novinara Bar_left50%Moja prica i prijava za novinara Bar_right
 50% [ 2 ]
Ukupno glasova : 4

Autor/icaPoruka
EmilCRO
Kopljanik
Kopljanik
EmilCRO

Broj postova : 37
Registration date : 07.01.2009

Moja prica i prijava za novinara Empty
PostajNaslov: Moja prica i prijava za novinara   Moja prica i prijava za novinara I_icon_minitimened sij 18, 2009 1:13 am

Rat triju plemena

1.Dio

Jednom davno u svijetu mordora živjela su tri plemena rimljani,spartanci i feničani spartanci su bili najagresivnije pleme koje je imalo svoje carstvo.Godinama ta tri plemena se nisu voljela nego su često izbijali ratovi,no jedom je jedan rat promijenio svijet mordora.Spartanci su napali rimljane koji su bili bespomočni protiv Sparte.Feničani su čuli za rat te su to iskoristili tako da su svu svoju offenzivu poslali na Spartu.Kada je Spartanski kralj Leonidas to čuo poludio je i svu svoju vojsku je poslao na Rim da ga osvoji u roku od 3 dana.Nakon duge i zanimljive borbe spartanci su uzeli Rim i bili su u brojčanoj prednosti nad feničanima.Rimske izbjeglice pridružile su se feničanima koji su samo čekali napad spartanaca.Prosao je tako jedan mjesec bez napada spartanaca.Oni su znali kako če feničani očekivati napad pa su oni cijelo vrijeme radili izvidnice,kada su konačno dosli do zadovoljavajučeg broja izvidnika izvidili su feničane i shvatili da nemaju nikakve šanse te su se povukli iz svojih planova.Feničani su napadali Rim ali su napravili propust u tome što nisu znali da su tamo spartanci ostavili deff,dok je off samo čekao da napadne feničane.

Sljedeči nastavak očekujte do srijede lol! .
[Vrh] Go down

Moja prica i prijava za novinara
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Prica o mordoru
» Prijava za novine Bullitte