Mordor
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

zašto zgrade kasne ?

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
BigG
Novi Korisnik

Broj postova : 3
Registration date : 30.12.2008

zašto zgrade kasne ? Empty
PostajNaslov: zašto zgrade kasne ?   zašto zgrade kasne ? I_icon_minitimeuto pro 30, 2008 3:24 am

ja sam se danas rego na ovu igru i želim vas sve pozdraviti.

ja sam u gradskoj vječnici stavio tvornicu željeza zašto se to odmah ne pojavi ? meni se to pojavi za 5 min
[Vrh] Go down
BigG
Novi Korisnik

PostajNaslov: Re: zašto zgrade kasne ?   zašto zgrade kasne ? I_icon_minitimeuto pro 30, 2008 3:31 am

i još jedno pitanje ...

kojim bi redom trebao raditi zgrade
[Vrh] Go down
Shadowspirit
Administrator
Administrator

Broj postova : 7
Registration date : 18.12.2008

PostajNaslov: Re: zašto zgrade kasne ?   zašto zgrade kasne ? I_icon_minitimeuto pro 30, 2008 11:22 pm

Meni je sve u redu neznam zasto je tako to kod tebe ocito imas slabu konekciju pa treba duze vrijeme da ocita....Btw a sad gradis po meni sve random znaci i drvo i zeljezo i hranu i dizes sve po 1 lvl i neka ti budu uvijek izjednaceni svako ima svoju taktiku ja se ovom trenutno koristim a i imas FAQ u igrici koji ce ti pomoci ako ga procitas Wink
[Vrh] Go down
BigG
Novi Korisnik

PostajNaslov: Re: zašto zgrade kasne ?   zašto zgrade kasne ? I_icon_minitimesri pro 31, 2008 2:52 pm

hvala elitni elitni elitni
[Vrh] Go down
Getrixx
Administrator
Administrator
Getrixx

Broj postova : 68
Registration date : 12.08.2008

PostajNaslov: Re: zašto zgrade kasne ?   zašto zgrade kasne ? I_icon_minitimesub sij 10, 2009 9:52 pm

Shadowspirit je napisao/la:
Meni je sve u redu neznam zasto je tako to kod tebe ocito imas slabu konekciju pa treba duze vrijeme da ocita....Btw a sad gradis po meni sve random znaci i drvo i zeljezo i hranu i dizes sve po 1 lvl i neka ti budu uvijek izjednaceni svako ima svoju taktiku ja se ovom trenutno koristim a i imas FAQ u igrici koji ce ti pomoci ako ga procitas Wink

Tocno Wink
Shadow uskoro bude bil gotov GA 99% samo treba dignut na server Wink, Ali j*** me vrijeme lol!
[Vrh] Go down
https://mordor.forumcroatian.com
Shadowspirit
Administrator
Administrator

Broj postova : 7
Registration date : 18.12.2008

PostajNaslov: Re: zašto zgrade kasne ?   zašto zgrade kasne ? I_icon_minitimesub sij 24, 2009 9:41 pm

Sve je receno Smile Kljucic na temu
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: zašto zgrade kasne ?   zašto zgrade kasne ? I_icon_minitime

[Vrh] Go down

zašto zgrade kasne ?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Poboljsanje igrice